30. august 2019

​ Prækvalificeret – Ny Taastrupvej, 57 almene boliger

NOVA5 er sammen med MT Højgaard, Danakon og Lassen Landskab blevet prækvalificeret til at afgive tilbud på en totalentrepriseopgave. Opgaven omfatter projektering og udførelse af 57 almene boliger fordelt på 9 bygninger. Boligerne opføres fortrinsvist som 2-etagers rækkehuse med en lille privat have. Med til projektet hører projektering og udførelse af udearealer inklusive P-arealer, vej- og stiforløb.

22. august 2019

Prækvalificeret - KAB rammeaftale for nybyggeri

NOVA5 er sammen med EKJ, Opland og Urban Power blevet prækvalificeret
til at afgive tilbud på totalrådgivning i forbindelse med KABs fireårige
rammeaftale for nybyggeri.

Alle firmaer er erfarne i at tænke og udføre almene boliger og vil i
fællesskab kunne levere en solid holdindsats på opførelsen af nye boliger, så
KAB kan tilbyde nye trygge og bæredygtige rammer for et godt liv.

15. august 2019

Nye folk på tegnestuen

Vi har i denne uge sagt velkommen til to nye medarbejdere, Sally Lill Uldall & Line Gericke. Sally skal varetage overblikket over tegnestuen som piccoline. Og Line, som er arkitekt og DGNB-konsulent, skal bidrage til udvikling og udførelse af vores igangværende og nye projekter.

9. august 2019

Stemningsfuld indvielsesfest for Det nye Helsingør stadion

Stemningsfuld indvielsesfest for Det nye Helsingør stadion, som fik gode ord med på vejen fra borgmester Benedikte Kjær og udvalgsformanden Jens Bertram.

Det var en glæde at se de unge spillere fra kommunens ungdomshold indtage banen.

Tak til Elkiær og Ebbeskov arkitekter, Lyngkilde rådgivende ingeniører og Møller og Grønborg landskab for et fantastisk samarbejde om det nye Helsingør stadion.

Læs mere her3. juli 2019

Indvielse af den nye foyer til Geomuseum Faxe

Mandag den 1. juli kunne vi fejre indvielsen af den nye foyer til Geomuseum Faxe, der er en del af Kulturhuset Kanten.

Faxe Kommune er bygherre og har bevilliget økonomien til et separat indgangsparti til Geomuseum Faxe. Nova 5 Arkitekter A/S har tegnet tilbygningen mens Ths. Jørgensen og Søn A/S har udført arbejdet. Hele processen er i samarbejde med Faxe Kommune og Østsjællands Museum.
”Arkitekterne har gjort et fremragende arbejde. Tilbygningen er udført i samme stil som resten af Kanten og det ligner faktisk den altid har været der" siger René Tuekær, formand for Plan & Kulturudvalget i Faxe Kommune.
Når den nye tilbygning indvies, er der meget at være stolte af. Gæsten bliver mødt af et åbent og lyst indgangsparti, med god plads til museets butik og et caféområde med en fantastisk udsigt.
"Før i tiden var gæsterne lidt klemt, når de skulle ind og se de nye fossile fund i udstillingen. Men med de nye rammer, er der ikke alene mere plads, der er også en spektakulær udsigt over Faxe Kalkbrud" siger Jesper Milan, Museumsinspektør på Geomuseum Faxe.

Læs mere her

1. juli 2019

Samarbejdsophør

21. juni 2019

Blå Rum på vej

Så er vores projektforslag til Blå Rum ved Fuglsang sø i Herning afleveret, og mens vi tegner videre tester vi også tekniske aspekter som fx vindbelastning. Det “blågrønne” søbad bliver et aktivt tilskud til byen og til borgere i alle aldre, men understøtter særligt målsætningen om at få flere børn ud i naturen.

Læs mere her

18. juni 2019

STADION FÆRDIG OM 10-9-8...

Så er nedtællingen begyndt til afleveringen af Nyt Stadion Helsingør. Turen har været begivenhedsrig. Læs de fine ord fra formand for Idræts- og Fritidsudvalget Jens Bertram og Helsingør Kommunes projektleder Hans Møller.

Læs mere her

3. juni 2019

Flere hænder til tegnestuen

Gode folk hænger ikke på træerne, så vi sætter stor pris på at få Henriette Hastrup & Morten Graversen om bord hos NOVA5. Begge er konstruktører med 7+ erfaring, Henriette, som også er arkitekt, låner vi i en periode. Morten er fastansat. Velkommen!

29. maj 2019

Projekteringsleder - Nu med diplom

NOVA5s Birgitte Kelding er blandt det allerførste kuld på 22 kursister som har gennemført Danske Byggeøkonomers helt nye projekteringslederuddannelse på baggrund af de nye standardvilkår og ydelsesbeskrivelsen (ABR18). Hun var i forvejen skarp, men nu har hun diplom på kompetencen. Tillykke Birgitte!