Bronzevej

I Coloplast-fabrikkens udtjente bygningskompleks ser vi en enestående chance for at skabe noget særligt: et nyt levende og dynamisk bykvarter, hvor de eksisterende bygninger transformeres til nye boformer og kulturfaciliteter. Med nybyggeri på de eksisterende fundamenter introducerer fællesfunktioner og boliger tilpasset nutidens forskellige familieformer.

Type: Totalrådgivning, Blandede boligtyper  / Ingeniør: CN3  / Størrelse: 12.800 m² heraf 6.000 m² nybyg  / Anlægssum: 167 mio. kr.  / Status: Under udvikling

Forskellige boformer

NOVA5 eksperimenterer bevidst med boformer og aktiviteter, der kan puste nyt liv i både bygningerne og resten af området. Boligerne spænder fra ungdomsboligtårn over smalle boliger med stort ovenlyslysindfald til rækkehuse med store fællestaghaver og et alment plejecenter.

I familieboligerne arbejdes intensivt med fleksibilitet, pladsoptimering, dobbelthøje rum og separate rum, som kan benyttes til hjemmekontor, erhverv, airbnb eller teenageværelse. Haverne på de nye tage fungerer både som nyttehaver og regnvandsforsinkelse, og deleøkonomi indarbejdes med bl.a. fællesværksteder og -atelierer, fælles kontorpladser, bofællesskaber og delebiler.