GODT NYTÅR

- NOVA5 håber, at alle har haft en glædelig jul!

I denne sæson, hvor vi nærmer os afslutningen på endnu et år, vil NOVA5 gerne takke vores gode samarbejdspartner, bygherre og kollegaer for vores fantastiske samarbejde og dedikation til de projekter, som vi arbejder på i fællesskab. Det har været en sand fornøjelse.

NOVA5 har haft et travlt år med mange gode projekter – særligt inden for læringsbyggeri, hvor vi blandt andet er i fuld gang med otte skoler i Odense og tre skoler i København. Men vi er ligeledes glade for, at vi har vundet flere daginstitutioner både i totalrådgivning og bygherrerådgivning.

Læring er NOVA5´s DNA og grundsten i vores forretning, og vi håber, at vi i det nye år kommer til at samarbejde om mange flere nye projekter, hvor vi arbejder på at skabe gode rammer for børnenes læringsmiljøer.

Dog er det ikke kun et år, som har stået i læringens tegn. Det er også et år, hvor vi arbejder på en lang række større boligprojekter både indenfor renovering og nybygning. Her kan vi særligt nævne vores store boligprojekt Vabn, der vedrører nybyg af 208 boliger på Amager Strandvej. Derudover er vi ligeledes begyndt at aflevere etaper på Danmarks hidtil største renoveringssag på Galgebakken i Albertslund, hvor NOVA5 er totalrådgiver siden 2013.

Må det kommende år bringe os alle endnu større muligheder, inspirerende projekter og øget succes i vores samarbejde.
NOVA5 ønsker jer en rigtig god jul, og vi glæder os til at se jer igen til næste år i 2024!