3. februar 2023

Glædeligt gensyn og velkommen til

I denne uge har vi været heldige at kunne sige velkommen til Sophia og Oliver, der begge netop er startet i praktikforløb i NOVA5.

Sophia er arkitektstuderende fra Arkitektskolen i Århus, hvor hun studerer Transformation. Dog håber hun på at kunne færdiggøre hendes kandidat på Københavns arkitektskole, hvor hun vil fortsætte hendes studie på Transformation.

Sophia er tilknyttet vores rammeaftale om daginstitutioner for Greve Kommune, hvor hun er med til at sikre kvaliteten for totalentrepriseudbuddet gennem brugerproces.

Oliver er bygningskonstruktørstuderende fra KEA og samarbejder med vores totalrådgiverteam, som allokeret på Galgebakken.

Oliver interesserer sig for processerne bag et byggeprojekt og ser frem til at kunne fordybe sig i tegningsmaterialet, hvor han skaber gennemtænkte løsninger, der gør en forskel.

Oliver er glad for at være en del af et dynamisk projekt, hvor han er fysisk tilsted på byggepladsen i sin daglig dag hos NOVA5.

Derudover var det et glædeligt gensyn, da Olivia og Sara igen vendt tilbage til NOVA5.

Vores tidligere bygningskonstruktørpraktikant og studentermedhjælper Olivia netop blevet færdig på sit bygningskonstruktørstudie med et flot 10 tal for hendes præstation vedrørende beboerproces ved renovering af almene boliger.

Til vores "faglig fredag" arrangement havde vi derfor også æren af at få en gennemgang af hendes speciale, hvor hun forklarede om hendes proces, den historiske udvikling af almene boliger og hvad hun fandt frem til.

Sara er også vendt tilbage fra sin barsel, hvilket var et glædeligt gensyn for tegnestuen.

Sara er ligesom Sophia også tilkoblet rammeaftalen om daginstitutioner for Greve Kommune, hvor hun knokler løs med nærhedsprincipper og funktionsprogram for den naturpræget daginstitution Godset og daginstitutionen Borgerhuset i Greve Midt, der er placeret i en bymæssig kontekst.

Velkommen til alle fire !