3. juni 2019

Flere hænder til tegnestuen

Gode folk hænger ikke på træerne, så vi sætter stor pris på at få Henriette Hastrup & Morten Graversen om bord hos NOVA5. Begge er konstruktører med 7+ erfaring, Henriette, som også er arkitekt, låner vi i en periode. Morten er fastansat. Velkommen!

29. maj 2019

Projekteringsleder - Nu med diplom

NOVA5s Birgitte Kelding er blandt det allerførste kuld på 22 kursister som har gennemført Danske Byggeøkonomers helt nye projekteringslederuddannelse på baggrund af de nye standardvilkår og ydelsesbeskrivelsen (ABR18). Hun var i forvejen skarp, men nu har hun diplom på kompetencen. Tillykke Birgitte!

29. maj 2019

Festligt rejsegilde på Dalby Skole

Alle elever på Dalby Skole var inviteret til rejsegilde med taler og obligatoriske røde pølser. Udover skoleleder Henrik Nielsens tale fortalte forkvinden for børne- og uddannelsesudvalget Kristina Jørgensen om skolens vokseværk gennem tiden. Og endelig var der, som det sig hør og bør, masser af ros til Jakobsen & Blindkildes flittige håndværkerteam.

Læs mere her

24. maj 2019

Helt til tops i storstilet Campuskonkurrence i Hamborg

I team med hamborgarkitekterne Coido er vi nået top tre ud af femten hold i den anonyme konkurrence om en ny supercampus i Hamborg. Konkurrencen har spændt over tre faser siden 2018, og har været underlagt skrappe bygherrekrav til DGNB, regnvandshåndtering og bygbarhed. Af de tre finale-teams løb tyske Rohdecan Architekten af med sejren. Kreativ partner Niels, som har stået i spidsen for opgaven med Coido's Sven Ove, siger om placeringen: "Vi ville selvfølgelig allerhelst have vundet, men det er svært at ærgre sig, når man har slået 12 teams og ved at vi var oppe mod dygtige danske kollegaer som Cebra og 3XN".

23. maj 2019

Første ud af fire nye læringsmiljøer succesfuldt afleveret

De nye undervisningslokaler på Kongskær Skole er netop taget i brug. Opgraderingen er den første i rækken af de fire bornholmerskoler, som NOVA5 har til opgave at udvikle, hvor vi blandt andet har transformeret mørke gange til lyse læringsrum og åbnet op så der er sammenhæng mellem funktioner til glæde for elever og lærere. Og når brugerne er glade er vi glade!

læs mere her

16. maj 2019

Kæmperenovering rykker nærmere

På et velbesøgt møde med 250 engagerede beboere er vores store skimmelrenovering af ikon-byggeriet Galgebakken kommet lidt tættere på. På mødet fik vi sammen med EKAS ingeniørerne fremlagt analyser, konklusioner og løsningsforslag. Lasse Crüger, afdelingsformand i Galgebakken udtaler:”Jeg synes, det var et rigtig godt møde med en masse gode mennesker. Der var mange gode spørgsmål, og det tegner rigtig godt for det arbejde vi alle skal i gang med, at der var så konstruktiv en tone på mødet”. Hen over efteråret opfører vi et prøvehus, for at teste løsningerne, som Landsbyggefonden har stillet krav til. Vi glæder os til samarbejdet med BO-VEST.

30. april 2019

Er du vores næste bygningskonstruktør på holdet?

Har du mellem 5 og 10 års erfaring inden for alment nybyggeri og renovering, har du styr på Revit og beskrivelser, har du lyst til at arbejde hos NOVA5, så er du måske vores næste bygningskostruktør på holdet.

se jobopslaget her

15. april 2019

#påske

God påske til alle!

12. april 2019

Årets Byggeri 2018

Nu er det officielt! Ud af 50 nominerede byggerier er vores Campus Bornholm kåret til ÅRETS BYGGERI 2018 i kategorien ÅBEN. I begrundelsen for valget lyder det blandt andet: "På Campus samles alle øens uddannelser efter folkeskolen, og skolen er således et tiltrængt opgør med den udbredte praksis at adskille de unge i boglige og faglærte uddannelser. Med fine, gennemtænkte og fælles rammer viser vi de unge og deres forældre, at vi som samfund værdsætter alle lige højt uanset hvilken uddannelse og fremtidig jobfunktion, de vælger. Det har Danmark og dets unge brug for”. Vi er stolte af at være en del af kerneteamet bag byggeriet. TV2 Danske Arkitektvirksomheder

3. april 2019

Det kan bygges væk!

Så er vores pilotprojekt til kamp mod ensomhed i Tjørneparken skudt i gang. Med masser af små mødesteder og hyggelig beplantning får fællesskabet i afdelingen et nøk opad. Tjørneparken administreres af Lejerbo og projektet er støttet af Realdania. Sociale renoveringer gør en forskel, hvilket er supermotiverende.

læs mere her